Betalen

Brievenbus.nl hanteert de volgende betalingsmethodes:

 

Betalen met iDeal: Rabobank, ING, ABN AMRO, ASN Bank, Fortis Bank, Friesland Bank, Triodos Bank, SNS Bank en SNS Regio Bank.

Betalen met creditcard: Mastercard, VISA en American Express.

Betalen met Bancontact: Bancontact, de betaalmethode die wordt gebruikt door meer dan 80% van de Belgische webshops.

Betalen met Sofort Banking: Een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. 

Betalen met KBC/CBC Betaalknop: Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen. 

Betalen met Belfius Direct Net: Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen. 

Betalen met ING Home'Pay: Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen. 

Betalen door middel van overboeking: Na ontvangst van betaling wordt er overgegaan tot het samenstellen van de constructie of het versturen van de brievenbus.

Op rekening (zakelijk): Betalingstermijn maximaal 30 dagen.
Deze methode is alleen mogelijk wanneer wij van u voldoende controleerbare gegevens ontvangen zoals een vast geregistreerd telefoonnummer en een e-mailadres van uw internetprovider of bedrijf.
Bij te weinig controleerbare gegevens vervalt deze betaalmethode. Bestellingen vanuit het buitenland dienen altijd vooraf voldaan te worden.

Op rekening (particulier): Betalingstermijn maximaal 14 dagen.
Deze methode is alleen mogelijk wanneer wij van u voldoende controleerbare gegevens ontvangen zoals een vast geregistreerd telefoonnummer en een e-mailadres van uw internetprovider of bedrijf.
Bij te weinig controleerbare gegevens vervalt deze betaalmethode.

Pin / Contant: Alleen mogelijk bij brievenbus constructies waarbij Brievenbus.nl de montage doet. Of bij het zelf afhalen van de constructie op de Nijverheidsweg 6D in Druten (Gelderland). 
Bewaar de factuur goed in verband met garantie van het product!